PopulærtLPGAMinjee Lee vandt sin anden LPGA sejr efter flot finale

Minjee Lee vandt sin anden LPGA sejr efter flot finale

Minjee Lee spillede de sidste 8 huller i -6 og vandt LPGA turneringen LOTTE Championship presented by Hershey, som blev spillet fra onsdag til lørdag.

Efter tredje runde var 19-årige Minjee Lee fem slag efter Katie Burnett, som førte i -13.

Med en finalerunde i -8 vandt Minjee Lee i -16 foran Katie Burnett og In Gee Chun i -15, mens Moriya Jutanugarn blev nr. 4 i -14.

Lexi Thompson var nr. 77 efter første runde i +3, men hun spillede sig op i turneringen og sluttede på en 10. plads i -10 sammen med bl.a. Brooke M Henderson.

Lydia Ko og Suzann Pettersen delte 23. pladsen i -5, mens Inbee Park blev nr. 68 i +5.

Anden LPGA sejr for Minjee Lee
Minjee Lee er tidligere nr. 1 på amatørernes verdensrangliste. Hun fik LPGA kortet via tourskolen i 2014, og vandt Kingsmill Championship i sin rookie sæson sidste år.

I Kia Classic for tre uger siden, blev hun den blot anden nogensinde på LPGA, som lavede hole-in-one på et par-4 hul, hvilket kan ses i denne video på 19hul.dk.

LOTTE Championship presented by Hershey, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk