PopulærtLPGASe endnu en LPGA hole-in-one på par-4 hul

Se endnu en LPGA hole-in-one på par-4 hul

I slutningen af januar blev Ha Na Jang den første nogensinde, der lavede en hole-in-one på et par-4 hul i en LPGA turnering.

Nu har Minjee Lee gjort hende kunsten efter, da hun lavede hole-in-one på 16. hul under tredje runde af sidste uges Kia Classic.

Teestedet var rykket frem, så hullet spillede kun 234 yards svarende til 214 meter i tredje runde (og ikke 275 yards som kommentatoren ellers siger). Minjee Lee brugte sin 5-wood for at slå det perfekte slag, som kan ses i videoen ovenfor.

Hendes første hole-in-one
19-årige Minjee Lee er tidligere nr. 1 på amatørernes verdensrangliste, men pudsigt nok var det hendes første hole-in-one, og fra teestedet kunne hun ikke se, at bolden gik i hul.

Hun fik LPGA kortet via tourskolen i 2014, og vandt Kingsmill Championship i sin rookie sæson sidste år.

Lydia Ko vandt Kia Classic i overbevisende stil, mens Minjee Lee blev nr. 20.

Kia Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk