PopulærtLPGASe endnu en LPGA hole-in-one på par-4 hul

Se endnu en LPGA hole-in-one på par-4 hul

I slutningen af januar blev Ha Na Jang den første nogensinde, der lavede en hole-in-one på et par-4 hul i en LPGA turnering.

Nu har Minjee Lee gjort hende kunsten efter, da hun lavede hole-in-one på 16. hul under tredje runde af sidste uges Kia Classic.

Teestedet var rykket frem, så hullet spillede kun 234 yards svarende til 214 meter i tredje runde (og ikke 275 yards som kommentatoren ellers siger). Minjee Lee brugte sin 5-wood for at slå det perfekte slag, som kan ses i videoen ovenfor.

Hendes første hole-in-one
19-årige Minjee Lee er tidligere nr. 1 på amatørernes verdensrangliste, men pudsigt nok var det hendes første hole-in-one, og fra teestedet kunne hun ikke se, at bolden gik i hul.

Hun fik LPGA kortet via tourskolen i 2014, og vandt Kingsmill Championship i sin rookie sæson sidste år.

Lydia Ko vandt Kia Classic i overbevisende stil, mens Minjee Lee blev nr. 20.

Kia Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk