PopulærtPGA TourDonald fører igen, mens Day faldt tilbage

Donald fører igen, mens Day faldt tilbage

Luke Donald har en smal føring på et enkelt slag inden finalerunden af RBC Heritage, hvor Jason Day er ude af topstriden.

Donald var på en delt førsteplads efter første runde, og nr. 4 efter anden runde, hvor Jason Day, Kevin Chappell og Charley Hoffman delte føringen i -6 på Harbour Golf Links.

Luke Donald gik tredje runde i -2, og fører i -7 foran Jason Kokrak og Charley Hoffman i -6, mens Patton Kizzire er nr. 4 i -5. Branden Grace var ligeledes rundt i -2, og deler 5. pladsen i -4 med Zach Johnson og Chris Kirk.

Kevin Na gik dagens bedste runde i -5, hvilket rykkede ham frem på en delt 8. plads med Bill Haas, Russell Henley, Matt Kuchar og Russell Knox.

Nyprofessionelle Bryson DeChambeau lavede tre birdies på de første 4 huller og kom op på en førsteplads inden fire bogeys gav en runde i +1 og en placering som nr. 13 i -2.

Jason Day er nr. 40 efter runde i +8
Verdensetteren Day var som nævnt på en delt førsteplads inden finalerunderne. Han er dog helt ude af topstriden nu, for en runde i +8 sendte ham tilbage til en 40. plads i +2.

På jagt efter første PGA Tour sejr siden 2012
Luke Donald er tidligere nr. 1 på verdensranglisten, hvor han dog pt. er nr. 95.

På Harbour Town har han haft tre andenpladser og to tredjepladser i de seneste syv udgaver af turneringen.

Luke Donalds seneste af fem PGA Tour sejre var i Transitions Championship 2012. Siden vandt han BMW PGA Championship 2012 på Europa Touren, men Dunlop Phoenix 2013 på Japan Golf Tour er hans seneste sejr.

C More Golf sender direkte fra RBC Heritage. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

RBC Heritage, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk