PopulærtDP World TourJohnston vandt på Valderrama, hvor Kjeldsen blev nr. 4

Johnston vandt på Valderrama, hvor Kjeldsen blev nr. 4

Søren Kjeldsen gik dagens næstbedste runde på Valderrama, hvor Open de España blev vundet af Andrew ‘Beef’ Johnston i +1.

Det er første gang siden Scottish Open 1996 på Carnoustie, at en regulær Europa Tour turnering er vundet i en score over par. US Open er flere gange blevet vundet over par heriblandt i 2006 og 2007, hvor vinderscoren var +5.

Søren Kjeldsen
Søren Kjeldsen

Kun Garcia var bedre end Kjeldsen
Kjeldsen lavede fem birdies og tre bogeys for en finalerunde i -3, så han sluttede på en delt 4. plads i +4 sammen med James Morrison.

Kun Sergio Garcia med -4 var bedre end Kjeldsen i finalerunden. Værten Garcia sluttede alene på 3. pladsen i +3.

Første sejr til Beef
Ti spillere brød par i finalerunden, og blandt dem Andrew ‘Beef’ Johnston med det store fuldskæg. Han gik -1, og vandt sin første Europa Toure sejr i +1 foran Joost Luiten i +2. Luiten gik finalerunden i par.

Alex Noren, Ross Fisher, Mike Lorenzo-Vera og Martin Kaymer delte 6. pladsen i +5.

Skadet Bjørn faldt tilbage, og Thorbjørn rykkede frem
Efter tredje runde var Thomas Bjørn på en 9. plads i +5 efter to runder i par. Det er hans blot tredje turnering i år, da han har haft en lang skadespause.

Desværre fik Bjørn ondt i ryggen igen i morges, hvilket hæmmede ham i finalerunden, men han kæmpede sig igennem. Efter en runde i +5 sluttede Bjørn på en delt 19. plads i +10 sammen med bl.a. Thorbjørn Olesen. Thorbjørn begyndte på 10. hul, og gik en god runde i -2 efter bl.a. birdies på både 17. og 18. hul.

Thomas Bjørn skulle have spillet de kommende to uger i Kina, men har trukket sig fra næste uges turnering for at komme sig over rygskaden.

Finalerunden blev spillet i trebolde med start fra både 1. og 10. tee, så spillerne kan nå fly mod Kina, hvor Shenzhen International og Volvo China Open spilles de kommende to uger.

RC Valderrama Open de España hosted by the Sergio Garcia Foundation, resultat

Joost Luiten
Joost Luiten

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk