PopulærtPGA TourMickelson er nr. 3 inden weekenden på Pebble Beach

Mickelson er nr. 3 inden weekenden på Pebble Beach

AT&T Pebble Beach Pro-Am spilles på tre baner, så der er først cut efter lørdagens tredje runde.

Scores kan derfor ikke direkte sammenlignes, og meget vil ændre sig, men efter anden runde deler Sung Kang og Hiroshi Iwata i -11 foran Phil Mickelson, Freddie Jacobson og Chez Reavie i -10.

Sung Kang kom tæt på en runde i 59 slag, da han blot skulle bruge 60 slag på Monterey Peninsula. Det var en runde i -11, og Kang vidste faktisk ikke, at han var tæt på en 59’er, da han troede at par var 72.

Justin Rose er alene på 6. pladsen i -9. Der er to svenskere i top-10, for udover Freddie Jacobson på 3. pladsen er Jonas Blixt på en delt 10. plads i -7.

Patrick Reed og Jason Day rykkede frem på en 13. plads i -6, mens Jordan Spieth er nr. 36 i -3 og Bubba Watson er nr. 49 i -2.

Dustin Johnson faldt derimod tilbage til en 75. plads i par.

En del af de mange berømtheder i turneringen skal spille Pebble Beach lørdag, som traditionelt er en meget underholdende dag.

C More Golf sender direkte, og ugens sendetider kan ses på www.19hul.dk/tv.

Pro: AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard

I Pro-Am’en er danske Michael Lund Petersen forsvarende mester sammen med Pat Perez. Som nr. 64 i -8 kræver det en lav tredje runde, hvis de skal i top-25, som spiller med søndag.

Pro-Am: AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk