PGA Tour ChampionsLanger fører med sin lange putter

Langer fører med sin lange putter

Med sin lange putter, der ikke længere må forankres, gik Bernhard Langer -10 i første runde af Champions Tour turneringen Chubb Classic i Florida.

Langer lavede en bogey og 11 birdies, så han fører i -10 foran Jay Haas i -6 og Jeff Maggert i -5. Kevin Sutherland, Steve Lowery, Scott Hoch, Fred Couples, Michael Allen og Kenny Perry deler 4. pladsen i -4.

Jesper Parnevik er nr. 10 i -3 og Colin Montgomerie nr. 20 i -2.

Forankrer ikke putteren
Bernhard Langer har tidligere haft stor succes med at forankre den lange putter. Nu holder han putteren lidt væk fra kroppen, og det fungerer også for den 58-årige tysker.

De seneste 17 år har Langer forankret putteren, og den seneste måned har han trænet med 15 forskellige puttere og fire måder at putte på.

I sidste uges turnering havde han to puttere i bag’en under første runde. Op til første runde af Chubb Classic trænede han også med to forskellige puttere, og valgte den lange.

Langer vandt turneringen i 2011 og 2013, da den hed ACE Group Classic. Siden han fyldte 50 i 2007 har han vundet hele 25 Champions Tour turneringer.

16 år uden sejr på PGA Tour
Lee Janzen er forsvarende mester i turneringen, og han er nr. 10 i -3.

Janzens sejr var længe ventet, da det var hans første PGA Tour sanktionerede sejr i mere end 16 år! Den nu 51-årige Janzen vandt otte gange på PGA Tour i årene 1992 til 1998 heriblandt US Open 1993 og 1998, hvilket var hans seneste sejr.

Turneringen sendes direkte på cmore.dk og via deres Apps. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Chubb Classic, leaderboard

Tinning deltog i kvalifikationen
Steen Tinning deltog i tirsdagens kvalifikationsturnering, hvor der blev spillet om 4 pladser i Chubb Classic Open. Tinning blev nr. 24 i +2, og man skulle være i -2 for at komme i omspil om den sidste plads.

Chubb Classic Open Qualifier, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk