De mange kvalifikationsturneringer til US Open 2020 er aflyst pga. COVID-19, så spillerne kommer udelukkende med via diverse udvidede og nye kriterier. Det betyder bl.a. at 50-årige Phil Mickelson nu også er kvalificeret til US Open, som spilles fra den 17. – 20. september på Winged Foot.

Typisk er det omkring 40 % af spillerne i feltet, som kommer med via kvalifikationsturneringer, så flere kriterierne er udvidet for at fylde feltet.

Mickelson kommer med via verdensranglisten

Bl.a. kommer top-70 på verdensranglisten pr. 15 marts (da den blev sat på pause) med i US Open mod normalt top-60. Dengang var Phil Mickelson nr. 61 på verdensranglisten, og han er dermed nu kvalificeret til US Open. Mickelson, der fyldte 50 år den 16. juni, får dermed endnu en mulighed for at fuldende sin karriere Grand Slam. Seks gange er han blevet nr. 2 i US Open.

Mickelson sagde tidligere på året, at han ikke ville tage imod en sympati-invitation, men nu er han kvalificeret.

Da US Open 2006 blev spillet på Winged Foot førte Mickelson med ét slag inden det sidste hul, men efter en dobbeltbogey vandt Geoff Ogilvy med ét slag foran Mickelson, Jim Furyk og Colin Montgomerie.

Den hidtil ældste vinder af US Open er Hale Irwin, som var 45 år da han vandt i 1990 på Medinah CC.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.