PopulærtPGA TourMcGirt vandt the Memorial - Kjeldsen blev nr. 20

McGirt vandt the Memorial – Kjeldsen blev nr. 20

Søren Kjeldsen spillede med om sejren, men faldt desværre tilbage i finalerunden af Jack Nicklaus’ PGA Tour turnering på Muirfield Village.

Efter en forrygende tredje runde i -8 var Kjeldsen nr. 8 i -12. Finalerunden gik han i +2 efter to birdies og fire bogyes, hvilket gav en 20. plads i -10.

McGirt vandt efter omspil
William McGirt og Jon Curran delte førstepladsen i -15 inden McGirt vandt på andet omspilshul.

Dustin Johnson blev nr. 3 i -14, mens Rory McIlroy, J.B. Holmes, Gary Woodland og Matt Kuchar delte 4. pladsen i -13.

Verdensetteren Jason Day blev nr. 27 i -9 sammen med den forsvarende mester David Lingmerth. Jordan Spieth sluttede på en 57. plads i -3, mens Bubba Watson blev nr. 65 i par.

Første sejr i turnering nr. 165
Det var 36-årige McGirts første PGA Tour sejr i karrieren, og den kom i hans turnering nr. 165. Med sejren rykker han i top-50 på verdensranglisten, så han kvalificerer sig til US Open om to uger.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk