PopulærtPGA TourMcGirt vandt the Memorial - Kjeldsen blev nr. 20

McGirt vandt the Memorial – Kjeldsen blev nr. 20

Søren Kjeldsen spillede med om sejren, men faldt desværre tilbage i finalerunden af Jack Nicklaus’ PGA Tour turnering på Muirfield Village.

Efter en forrygende tredje runde i -8 var Kjeldsen nr. 8 i -12. Finalerunden gik han i +2 efter to birdies og fire bogyes, hvilket gav en 20. plads i -10.

McGirt vandt efter omspil
William McGirt og Jon Curran delte førstepladsen i -15 inden McGirt vandt på andet omspilshul.

Dustin Johnson blev nr. 3 i -14, mens Rory McIlroy, J.B. Holmes, Gary Woodland og Matt Kuchar delte 4. pladsen i -13.

Verdensetteren Jason Day blev nr. 27 i -9 sammen med den forsvarende mester David Lingmerth. Jordan Spieth sluttede på en 57. plads i -3, mens Bubba Watson blev nr. 65 i par.

Første sejr i turnering nr. 165
Det var 36-årige McGirts første PGA Tour sejr i karrieren, og den kom i hans turnering nr. 165. Med sejren rykker han i top-50 på verdensranglisten, så han kvalificerer sig til US Open om to uger.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk