PopulærtPGA TourKjeldsen spiller med om sejren i the Memorial

Kjeldsen spiller med om sejren i the Memorial

Søren Kjeldsen er nr. 8 og to slag fra førstepladsen inden finalerunden af the Memorial Tournament, der er Jack Nicklaus’ PGA Tour turnering på Muirfield Village.

Søren Kjeldsen
Søren Kjeldsen

Kjeldsen lavede ni birdies og en enkelt bogey i tredje runde. Da han kom i klubhuset efter runden i -8, var han på en delt førsteplads. Som ventet holdt det ikke, men han har et godt udgangspunkt for endnu et topresultat i USA.

Tredje runde blev forsinket i 2½ time af dårligt vejr, men man fik færdigspillet tredje runde. Videoen med højdepunkter ovenfor er lavet inden, spillet blev genoptaget, så den er ikke helt opdateret.

McGirt, Woodland og Kuchar deler føringen
William McGirt, Gary Woodland og Matt Kuchar deler føringen i -14 foran Adam Hadwin, Dustin Johnson, Jon Curran og Emiliano Grillo i -13.

Derefter kommer Søren Kjeldsen, Zac Blair og Kevin Streelman på 8. pladsen i -12, og de er således kun to slag efter de førende.

Top-5 på verdensranglisten er med
Der er et meget stærkt felt på Muirfield Village, hvor verdensranglistens top-5 er med.

Jason Day er nr. 11 i -11, Rory McIlroy er nr. 21 i -9, Jordan Spieth er nr. 58 i -4 og endelig er Bubba Watson nr. 67 i par. Rickie Fowler missede cuttet.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk