PopulærtLadies European TourSrixon er igen den officielle bold på LET

Srixon er igen den officielle bold på LET

Ladies European Tour har lavet en to-årig sponsoraftale med Srixon Sports Europe, så de er Official Golf Ball Supplier frem til og med 2017.

LET spillerne kan dermed træne med Srixon bolde ved turneringerne, og der er også planer om en fælles markedsføring, som skal tiltrække flere piger og damer til golfsporten.

Srixon har tidligere haft et tæt samarbejde med LET, og senest blev der i juli 2015 lavet en aftale for den resterende del af sæsonen.

– Vi støtter golf på alle niveauer, og vi er glade for at tage vores samarbejde med Ladies European Tour til det næste level, siger marketingchefen for Srixon Europe, Ben Davis, i en pressemeddelelse.

Også LET direktøren Ivan Khodabakhsh ser frem til samarbejdet:

– Srixon er en perfekt partner for vores organisation, som har en frisk og inspirerende vision til at udvikle damesport. Det er et spændende samarbejde, og vi vil aktivt involvere fans på og udenfor golfbanen.

Læs mere om Srixon på www.srixon.co.uk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk