PopulærtLadies European TourSrixon er igen den officielle bold på LET

Srixon er igen den officielle bold på LET

Ladies European Tour har lavet en to-årig sponsoraftale med Srixon Sports Europe, så de er Official Golf Ball Supplier frem til og med 2017.

LET spillerne kan dermed træne med Srixon bolde ved turneringerne, og der er også planer om en fælles markedsføring, som skal tiltrække flere piger og damer til golfsporten.

Srixon har tidligere haft et tæt samarbejde med LET, og senest blev der i juli 2015 lavet en aftale for den resterende del af sæsonen.

– Vi støtter golf på alle niveauer, og vi er glade for at tage vores samarbejde med Ladies European Tour til det næste level, siger marketingchefen for Srixon Europe, Ben Davis, i en pressemeddelelse.

Også LET direktøren Ivan Khodabakhsh ser frem til samarbejdet:

– Srixon er en perfekt partner for vores organisation, som har en frisk og inspirerende vision til at udvikle damesport. Det er et spændende samarbejde, og vi vil aktivt involvere fans på og udenfor golfbanen.

Læs mere om Srixon på www.srixon.co.uk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk