PopulærtPGA TourLudvig Åberg om LIV Golf: - Uanset hvad de kommer med, så...

Ludvig Åberg om LIV Golf: – Uanset hvad de kommer med, så siger jeg nej

Svenske Ludvig Åberg er ét af de absolut største talenter i golf, og med sin kometagtige karriere tyder alt på, at han kommer til at vinde flere turneringer de kommende år. Og det bliver ikke på LIV Golf, siger han til Svensk Golf.

Ludvig Åberg siger, at han to gange har takket nej til at til LIV Golf via sit managementfirma. Han har ikke hørt et konkret tilbud og beløb, men siger at han vil takke nej uanset beløbets størrelse.

– Jeg er et konkurrence-menneske som vil spille de klassiske og prestigefyldte turneringer. Jeg elsker at konkurrere, og gør det ikke for pengenees skyld. Det jeg elsker ved PGA Tour er historien som findes omkring de forskellige turneringer. Skulle jeg opgive det…. nej, jeg er helt tryg ved min beslutning, siger Åberg.

Ludvig Åberg understreger dog også, at han respekterer andre spilleres beslutning om at skifte til LIV Golf, men selv vil han fokusere på PGA Tour. Og vil jo så også spille enkelte turneringer på DP World Tour, selvom der ikke er tvivl om, at PGA Tour er hans primære tour.

Åberg har vundet på både DP World Tour og PGA Tour

24-årige Åberg blev professionel i juni 2023 og siden har han vundet Omega European Masters på DP World Tour, været på det vindende Ryder Cup hold og vundet RSM Classic på PGA Tour! Man han har endnu aldrig spillet en major, og medmindre han bliver skadet bliver Masters 2024 hans første major.

Åberg er nr. 30 på verdensranglisten, selvom han kun har spillet 18 tællende turneringer de seneste to år, så han “straffes” da man mindst dividerer point med 40 turneringer. Dividerede man med 18 turneringer, ville Åberg være nr. 5 på verdensranglisten!

Ludvig Åberg – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk