PopulærtPGA TourGrant Thornton samler både mænd og kvinder i denne uge

Grant Thornton samler både mænd og kvinder i denne uge

For første gang spiller mænd og kvinder sammen i den traditionsrige makkerturnering op mod jul, der i år har fået ny sponsor og nyt format. Nu spiller 16 PGA-spillere sammen med hver sin LPGA-spiller over tre dage med en nyt spilleformat hver dag.

Hele turneringen kan ses på discovery+ og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Grant Thornton er ny sponsor for den traditionsrige makkerturnering, og samtidig med at de kom med som sponsor blev turneringens format ændret, så der nu er 32 spillere til start, 16 mænd, og 16 kvinder.

Det er en række af de største PGA- og LPGA-profiler, der er sat sammen, og det skal nok blive en seværdig turnering.

Ludvig Åberg og Madeleine Sagström danner et rent svensk par. Begge vindende Ryder Cup og Solheim Cup-spillere i år, og så er de forbundet, udover deres svenske pas, af Sagströms forlovede, der er caddie for Åberg.

Nelly Korda spiller sammen med Tony Finau og de må regnes for et af favoritparrene. Korda spillede også med i fjor, hvor hun og Lexi Thompson var de eneste kvinder, der var med. Lexi Thompson er sat sammen med Rickie Fowler i et andet favoritpar.

Sahith Theegala spiller sammen med Rose Zhang og de to unge amerikanere kan nok drille de mere erfarne i denne uge.

Der spilles et nyt format hver dag. Første runde spilles som en scramble, mens anden runde spilles som foursome og til finalerunde søndag spilles der ”modificeret bestball”. Her slår begge spillere ud, og så bytter man bold, og spiller hullet færdig derfra. Det er den bedste score, der tæller, og det skal nok blive underholdende at se det format.

Turneringen spilles på Tiburon Golf Club i Naples i Florida. Det er samme bane som LPGA spillede Tour Championship på for en lille måned siden. Der er masser af vand i spil, og som man så ved kvindernes sæsonfinale så kræver banen at man er skarp og kreativ i den korte spil.

The Grant Thornton Invitational kan følges på discovery+ og Eurosport 2
  • Fredag den 8.12.: 19.00 – 22.00
  • Lørdag den 9.12.: 20.00 – 23.00
  • Søndag den 10.12.: 19.00 – 22.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Nelly Korda – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk