Next Golf TourOliver Lilliedahl vandt sæsonpremieren på Next Golf Tour

Oliver Lilliedahl vandt sæsonpremieren på Next Golf Tour

908 spillere fra 47 lande var med i den første turnering i den sæson 3 på Next Golf Tour powered ny Trackman. Der er højdepunkter i videoen ovenfor.

Der blev spillet på Ryder Cup 2023 banen Marco Simone, hvor de tre svenskere Oliver Lilliedahl, Oliver Gillberg og Erik Oja var bedst med runder i -8.

Oliver Lilliedahl var bedst på bag-ni med en eagle og seks birdies, så han vandt førstepræmien på 30.000 $. Gillberg og Oja fik 14.611 $ hver for en delt 2. plads.

Oliver Wendt, August Thor Høst og amatøren Emil Elkjær Petersen blev bedste danskere på en delt 4. plads i -7.

Jenny Haglund var bedste kvinde på en delt 24. plads i -5.

Tre blev diskvalificeret

Alle Next Golf Tour spillere skal live-streame deres runde, så man umiddelbart efter slagene kan se dem på leaderboardet, og Trackman kan tjekke, at alt forløber som det skal.

I første runde blev tre diskvalificeret fit at bruge ulovlige hjælpemidler til at sigte med. Det er tilladt med sigtelinjer som integreret del af måtten så det kan f.eks. være streger der er trykt på. Men man må ikke bruge stænger eller bruge tape som sigtelinje.

To turneringer før nytår og fem efter

Næsten turnering spilles på Medina fra den 8. – 17. december. Derefter er der en pause inden en ny sæson begynder i næste uge.

Next Golf Tour 1: Marco Simone, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk