LIV GolfFeltet i LIV Golf Promotions 2023

Feltet i LIV Golf Promotions 2023

Se hele deltagerlisten for Tourskolen til LIV Golf, som spilles fra den 8. – 10. december på Abu Dhabi GC med Lucas Bjerregaard i feltet. Der spilles om tre pladser i LIV Golf League 2024.

Der har været en række måder, hvorpå man kunne kvalificere sig, mens andre som Lucas Bjerregaard er med på en invitation. Se kriterierne nederst i denne artikel.

Formatet

Der er 73 tilmeldte spillere, hvoraf de 14 er direkte videre til lørdagens runde. De 59, heriblandt Lucas Bjerregaard, skal spille en runde fredag, hvorefter top-20 og lige går videre. Resten er ude.

Scores nulstilles lørdag, hvor top-20 og lige samt de 14 nye spiller en runde, hvorefter de 20 bedste går videre til søndag. Det er kun 20 spillere der går videre, så der kan være omspil om de sidste pladser.

Inden søndagens finale nulstilles scores igen, og der spilles 36 huller som tre pladser på LIV Golf League 2024. Nr. 4 – 10 ved LIV Golf Promotions får fuldt kort til alle International Series turneringer på Asian Tour i 2024.

Feltet

Der er en række profiler i feltet, men de største navne kan blive udvalgt til et LIV Golf hold uden at skulle spille Tourskole. Og få penge for at skifte til LIV Golf, så dem på Tourskolen er ikke spillere, som direkte ville få tilbudt en plads.

Jason Dufner, der vandt US PGA Championship 2013, Victor Dubuisson, Jeff Overton, Chris Stroud, Kyle Stanley, Gonzalo Fernández-Castaño og Alvaro Quiros er blandt de mere velkendte navne. Der er også unge amatør-talenter som Max Kennedy og Ryan Griffin fra Irland og Sampson-Yunhe Zheng fra Kina. Der er 38 spillere i feltet, som endnu ikke er fyldt 30 år, og gennemsnitsalderen for alle tilmeldte spillere er 31 år.

Victor Dubuisson – Foto: golfsupport.nl

Som den eneste DP World Tour / PGA Tour vinder i 2022 – 23 er finske Kalle Samooja tilmeldt. 35-årige Kalle Samooja vandt Porsche European Open 2022, så han har kategori 3 på DP World Tour.

Nedenfor ses feltet fordelt først med de 59 der skal spille fredag efterfulgt af de 14, der er direkte videre til anden runde. Nederst ses de forskellige kriterier som har givet adgang til feltet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk