PopulærtPGA TourTiger Woods spiller med i sin egen turnering på Bahamas

Tiger Woods spiller med i sin egen turnering på Bahamas

Tiger Woods spiller med i golfturnering for første gang siden april, når han som vært for Hero World Challenge er med i det 20 mand store felt på Bahamas. 12 af årets Ryder Cup-spillere er med, deriblandt den dobbelte forsvarende mester Viktor Hovland.

Hele turneringen kan ses på discovery+ og Eurosport med danske kommentatorer.

Det er igen i år et imponerende felt som Tiger Woods har samlet på Albany Course på Bahamas til sin eksklusive invitationsturnering, Hero World Challenge. I det 20 mand store felt er 12 af verdens 20 bedste med, deriblandt verdens nummer et, Scottie Scheffler. 13 af spillerne var med i Ryder Cup i Rom og så spiller Tiger Woods også selv med i turneringen.

Det er første gang siden Masters i april, at Tiger Woods stiller til start i en golfturnering, og den 15-dobbelte majorsvinders comeback skal nok få ekstra mange golffans til at se med fra sofaen. Tiger har selv vundet turneringen fem gange, men det er 12 år siden han senest kunne løfte trofæet. Tigers nåede at vinde turneringen to år i træk, og det er hvad Viktor Hovland har gjort de seneste to år. Sejr både i debuten i 2021, og så igen i 2022. Normanden må derfor regnes som den helt store favorit til at vinde tre år i træk.

Ud over Scheffler og Hovland er Max Homa, Matt Fitzpatrick, Brian Harman og Wyndham Clark med fra verdens top-10, mens Jordan Spieth og Rickie Fowler begge har vundet Hero World Challenge tidligere, og også spiller med i år.

Udover Tiger bliver det også til et comeback til Will Zalatoris. Zalatoris har ikke spillet siden marts måned, grundet en alvorlig rygskade, men nu er den 27-årige amerikaner klar til spille turneringer igen, og Hero World Challenge er en fin første turnering inden PGA Tour begynder igen til januar.

Det er ottende gang, der spilles på Albany Course på Bahamas. En linksagtig bane, der naturligvis spiller sværere hvis det blæser, men siden turneringen rykkede til Bahamas har vinderscoren ligget omkring 20 under par, så forvent masser af birdies og aggressivt spil fra hele feltet.

Hero World Challenge kan følges på discovery+ og Eurosport
  • Torsdag den 30.11.: 19.30 – 22.30
  • Fredag den 1.12.: 19.30 – 22.30
  • Lørdag den 2.12.: 18.00 – 23.00
  • Søndag den 3.12.: 17.30 – 22.30

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sat op til succes

To internationale og professionelle golfturneringer kommer i år til Smørum Golfklub. Det betyder, at nogle af de allerbedste golfspillere kommer til byen. Men det...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Morgane Metraux vandt Ladies European Tour sejr i Jabra Ladies Open, hvilket var hendes anden sejr på LET. Sofie Kibsgaard blev nr. 40, mens Cecilie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk