Korn Ferry TourCappelen er i top-20 på Web.com Tour

Cappelen er i top-20 på Web.com Tour

Efter en runde i -3, er Sebastian Cappelen i top-20 inden finalerunderne af Web.com Tour turneringen United Leasing & Finance Championship.

Cappelen fik en flyvende start med fire birdies i træk, og lavede endnu en birdie på 7. hul, så han var -5 efter 7 huller. Det endte dog med syv birdies og fire bogeys på scorekortet, så han er nr. 17 i -2.

Bhavik Patel førte med tre slag efter første runde, og fører nu i -10 foran Brandon Hagy i -8 og Sebastian Vazquez i -6.

Wesley Bryan, der vandt sæsonens anden sejr i sidste uge, var rundt i +1 og faldt tilbage til en 31. plads i par.

United Leasing & Finance Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk