PopulærtPGA TourEndnu en regnvejrsforsinkelse i New Orleans

Endnu en regnvejrsforsinkelse i New Orleans

Zurich Classic of New Orleans blev endnu engang forsinket af et kraftigt regnvejr. Ingen af de 78 spillere med en starttid om eftermiddagen nåede at blive færdige med første runde.

Brian Stuard fører i -8 foran Retief Goosen i -7, mens J.J. Henry, Geoff Ogilvy, Derek Ernst, Charles Howell III og Patrick Rodgers deler 3. pladsen i -5.

Fowler og Day er med i toppen
De er alle færdige med første runde, og det samme er Rickie Fowler på en 8. plads i -4 og Jason Day på en 12. plads i -3.

Der var en fosinkelse på knap 5 timer, og den forsvarende mester Justin Rose nåede at spille 6 huller i -1, hvilket rækker til en 45. plads.

Lang forsinkelse sidste år
Sidste år blev man forsinket i 9½ time de første dage. Man indhentede dog det tabte, og Justin Rose vandt efter at have spillet 30 huller om søndagen.

C More Golf sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Zurich Classic of New Orleans, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk