PopulærtDP World TourLouis Oosthuizen vandt også AfrAsia Bank Mauritius Open

Louis Oosthuizen vandt også AfrAsia Bank Mauritius Open

Louis Oosthuizen vandt AfrAsia Bank Mauritius Open, hvor 11 danskere var med men kun to klarede cuttet. Oosthuizen vandt også i sidste uge, og denne gang var det på en bane han selv har været med til at designe.  Se højdepunkter fra hans finalerunde i videoen ovenfor. Det var hans 11. DP World Tour sejr, men det var første gang hans kone og tre børn så ham vinde.

Inden finalerunden var Jeff Winther nr. 16 i -6 og Søren Broholt Lind nr. 28 i -4. Begge danskere afsluttede med runder i -4, Jeff Winther blev nr. 11 i -10 og Søren Broholt Lind nr. 18 i -8.

John Axelsen, Rasmus Neergaard-Petersen, Sebastian Friedrichsen, Jeppe Kristian Andersen, Joachim B Hansen, Jonathan Gøth-Rasmussen, Nicolai Kristensen, Oliver Hundebøll og Søren Kjeldsen missede cuttet.

Søren Broholt Lind – Foto: golfsupport.nl
Oosthuizen vandt igen

Inden finalerunden førte Louis Oosthuizen, der vandt i sidste uge, i -14 foran Jacques P De Villiers i -13 og Laurie Canter i -11.

Med en runde i -3 vandt Louis Oosthuizen sin 11. sejr på DP World Tour i -17 foran Laurie Canter i -15. I sidste uge tabte Laurie Canter omspil om en plads i LIV Golf League. Canter spillede fuld tid på LIV Golf i 2022 og spillede 11 turneringer i 2023 som reserve.

Jacques P De Villiers, Daniel Brown og Sebastian Söderberg delte 3. pladsen i -14 foran Jayden Schaper på 6. pladsen i -13.

Højgaard vandt i 2019, men på en anden bane

Der blev spillet på Heritage La Réserve GC, og det var her Rasmus Højgaard vandt turneringen i 2019. I år spillede man dog på en helt ny bane på Heritage resortet, som er designet af Peter Matkovich og The Open vinderen Louis Oosthuizen. En bane der først er åbnet nu i december 2023, så det var lidt tidligt at spille på den, og selvom Oosthuizen havde været involveret i designet, havde han aldrig tidligere spillet den nye bane.

Kim Bojes har besøgt og spillet Heritage på Mauritius, og hans inspirerende rejseoplevelser kan der læses om her.

AfrAsia Bank Mauritius Open, resultat

Louis Oosthuizen med familien efter sejren i AfrAsia Bank Mauritius Open 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk