PopulærtPGA TourMandagsafslutning på PGA Tour Tourskolen

Mandagsafslutning på PGA Tour Tourskolen

For første gang side 2012 er der igen en Tourskole til PGA Tour, men efter kraftig regn må vi vente lidt endnu på en afgørelse da finalerunden er udsat til mandag.

De seneste år har Tourskolen kun givet adgang til Korn Ferry Tour, men nu får top-5 og lige et PGA Tour kort efter fire runder af PGA Tour Q-School presented by Korn Ferry. Der spilles uden cut med to runder på TPC Sawgrass’ Dye’s Valley Course og to runder på Sawgrass Country Club.

Inden finalerunden fører Harrison Endycott i -12 foran Blaine Hale Jr. i -10, mens Spencer Levin og Trace Crowe deler 3. pladsen i -8. Raul Pereda og Hayden Springer deler 5. pladsen i -7.

Made in Denmark 2017 vinderen Julian Suri og RBC Heritage  2017 vinderen Wesley Bryan deler 10. pladsen i -5, og kan således fortsat nå et PGA Tour kort.

PGA Tour og Korn Ferry Tour kort til de bedste

Top-5 og lige får et PGA Tour kort, mens de næste 40 og lige fik et Korn Ferry Tour kort. De første 25 og lige af de 40 er garanteret 12 starter på Korn Ferry Tour frem til den tredje re-rangering (reshuffle), mens de resterende ca. 15 og lige er garanteret 8 turneringer frem til den anden re-rangering.

Derefter er der PGA Tour Americas kort til de næste 20, mens de resterende kan få en kategori, som giver adgang til enkelte turneringer.

PGA Tour kortene er i kategorien lige efter nr. 2 – 30 fra Korn Ferry Tour sæsonen, og lige før nr. 126 – 150 på FedExCup Fall ranglisten, så det er ikke kort der giver adgang til alle turneringer.

PGA Tour Q-School presented by Korn Ferry, leaderboard

Harrison Endycott – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk