PGA Tour ChampionsEn lang dag for Steen Tinning i Mississippi

En lang dag for Steen Tinning i Mississippi

Lørdag blev der spillet 36 huller i Champions Tour turneringen Mississippi Gulf Resort Classic, da første runde blev udskudt på grund af et kraftigt regnvejr.

Steen Tinning spiller sin første regulære Champions Tour turnering. Desværre uden større succes, for som nr. 75 ud af 79 deltagere er han blandt de sidste i feltet, men der spilles uden cut. Miguel Angel Jiménez er på 3. pladsen.

Han begyndte første runde på 10. hul, og var +3 efter tre bogeys på de første 9 huller. På banens for-ni startede han med to birdies, men faldt tilbage med to dobbeltbogeys på de næste huller. Efter en bogey på 9. hul gik han første runde i +6.

I anden runde lavede han en birdie på 1. hul, men efter to bogeys og en dobbeltbogey, var han +3 efter for-ni. På bag-ni lavede han en birdie, en bogey og to dobbeltbogeys for en runde i +7.

Tinning: – Blev straffet meget hårdt hele dagen
Efter to har trukket sig, er der blot 79 spillere i feltet, og de spiller uden cut. Steen Tinning skal således også spille søndag, selvom han er nr. 75 i +13.

– Det var en lang kamp i dag. Jeg spillede okay om morgenen, og i anden runde spillede jeg ret godt. Jeg ramte 15 greens in regulation, men var rundt i 79 slag!!! Jeg blev straffet meget hårdt hele dagen, og var jeg en smule skæv, blev det enten en bogey eller dobbeltbogey, skriver Steen Tinning på sin blog.

– Det var én af de dage, hvor hvor et misset slag kostede dyrt, og desværre spillede vi to runder. Jeg må bare glemme denne dag, og forsøge at komme under par i morgen.

Miguel Angel Jiménez
Miguel Angel Jiménez

Dunlap foran Smith og Jiménez
Scott Dunlap fører i -9 foran Jerry Smith i -7 og Miguel Angel Jiménez i -6. Glen Day, Steve Lowery, Jeff Maggert og Tom Pernice Jr. deler 4. pladsen i -5.

Bernhard Langer er nr. 9 i -3, Jesper Parnevik er nr. 24 i +1 og Colin Montgomerie nr. 28 i +2.

Tinnings første Champions Tour turnering
Det er Steen Tinnings første regulære Champions Tour turnering i karrieren. De seneste år har han spillet seks tællende Champions Tour tunrneringer, som alle har været majors.

Han kom med i turneringen via en 3. plads i tirsdagens kvalifikationsturnering.

Der spilles om en præmiesum på $ 1,6 mio., hvoraf vinderen får $ 240.000.

Turneringen sendes direkte på C More Golf. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Mississippi Gulf Resort Classic presented by C Spire, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn i top-15, da Steve Stricker vandt KitchenAid Senior PGA Championship

Med sin datter som caddie vandt Steve Stricker KitchenAid Senior PGA Championship efter omspil mod Padraig Harrington. 56-årige Strickers 14. PGA Tour Champions sejr...

Harold Varner III og Torque GC vandt LIV Golf DC

Harold Varner III vandt LIV Golf DC, mens Torque GC vandt holdturneringen på Trump National Golf Club Washington DC. I følge LIV Golf deres...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk