Korn Ferry TourCappelen er nr. 4 inden finalerunden

Cappelen er nr. 4 inden finalerunden

Sebastian Cappelen faldt lidt tilbage, men er fortsat med i toppen af leaderboardet inden finalerunden af Brasil Champions på Web.com Tour, hvor han nærmer sig sin fjerde top-10 placering.

Efter første runde på Sao Paulo GC var Cappelen nr. 4 i -7, mens han var nr. 3 i -12 efter anden runde. Blot ét slag fra førstepladsen.

I tredje runde lavede Cappelen fire birdies og en enkelt bogey for en runde i -3. Det placerer ham på en delt 4. plads i -15, men nu er der fire slag op til førstepladsen.

Svoboda foran Patel
Andrew Svoboda fører i -19 foran Bhavik Patel i -18 og Martin Flores i -16. Sebastian Cappelen deler 4. pladsen i -15 med Adam Schenk, Benjamin Alvarado, Anders Albertson og Adam Long.

Cappelen tæt på sin fjerde top-10 placering
Sebastian Cappelen vandt Air Capital Classic presented by Aetna 2014 på Web.com Tour i sin professionelle debut. Han kom med i feltet via en kvalifikationsturnering, og i 2014 var han meget tæt på at spille sig til et PGA Tour kort. Det glippede dog, og sidste år mistede han sit fulde kort til Web.com Tour.

Inklusiv sejren i 2014 har han haft tre top-10 placeringer i 33 Web.com Tour turneringer.

Brasil Champions presented by Embrase, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk