Korn Ferry TourCappelen er nr. 4 inden finalerunden

Cappelen er nr. 4 inden finalerunden

Sebastian Cappelen faldt lidt tilbage, men er fortsat med i toppen af leaderboardet inden finalerunden af Brasil Champions på Web.com Tour, hvor han nærmer sig sin fjerde top-10 placering.

Efter første runde på Sao Paulo GC var Cappelen nr. 4 i -7, mens han var nr. 3 i -12 efter anden runde. Blot ét slag fra førstepladsen.

I tredje runde lavede Cappelen fire birdies og en enkelt bogey for en runde i -3. Det placerer ham på en delt 4. plads i -15, men nu er der fire slag op til førstepladsen.

Svoboda foran Patel
Andrew Svoboda fører i -19 foran Bhavik Patel i -18 og Martin Flores i -16. Sebastian Cappelen deler 4. pladsen i -15 med Adam Schenk, Benjamin Alvarado, Anders Albertson og Adam Long.

Cappelen tæt på sin fjerde top-10 placering
Sebastian Cappelen vandt Air Capital Classic presented by Aetna 2014 på Web.com Tour i sin professionelle debut. Han kom med i feltet via en kvalifikationsturnering, og i 2014 var han meget tæt på at spille sig til et PGA Tour kort. Det glippede dog, og sidste år mistede han sit fulde kort til Web.com Tour.

Inklusiv sejren i 2014 har han haft tre top-10 placeringer i 33 Web.com Tour turneringer.

Brasil Champions presented by Embrase, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk