PopulærtPGA TourKokrak foran DJ og Bubba på Riviera

Kokrak foran DJ og Bubba på Riviera

Jason Kokrak fører Northern Trust Open inden finalerunderne, der som ventet bliver uden Jordan Spieth.

På Riviera CC i Los Angeles gik Jason Kokrak dagens bedste runde i -7, og han fører i -10 foran Chez Reavie i -9.

Dustin Johnson begyndte runden med en bogey, men lavede så seks birdies for en runde i -5, og han deler 3. pladsen i -8 med Troy Merritt og Bubba Watson.

Marc Leishman er nr. 6 i -7, mens Adam Scott, Hideki Matsuyama, Rory McIlroy og Charl Schwartzel er blandt spillerne på 7. pladsen i -6.

Efter første runde førte Camilo Villegas i -8, hvilket var tre slag bedre end de nærmeste forfølgere. En runde i +3 sendte ham dog tilbage til en 15. plads i -5, som han bl.a. deler med Justin Rose.

Garcia og Spieth missede cuttet
Sergio Garcia burde have vundet sidste år, hvor han førte med ét slag efter 16 huller af finalerunden. Han blev dog nr. 4 efter to afsluttende bogey, og var ét slag fra omspillet, som James Hahn vandt. I år er Garcia ikke med i weekenden, da han sluttede i +4 efter en runde i +1. Cuttet blev par.

Verdensetteren Jordan Spieth gik anden runde i -3, men efter +8 i første runde misser han cuttet i +5.

C More sender direkte, og ugens sendetider kan ses på www.19hul.dk/tv.

Northern Trust Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk