Kokrak foran DJ og Bubba på Riviera

Jason Kokrak fører Northern Trust Open inden finalerunderne, der som ventet bliver uden Jordan Spieth.

På Riviera CC i Los Angeles gik Jason Kokrak dagens bedste runde i -7, og han fører i -10 foran Chez Reavie i -9.

Dustin Johnson begyndte runden med en bogey, men lavede så seks birdies for en runde i -5, og han deler 3. pladsen i -8 med Troy Merritt og Bubba Watson.

Marc Leishman er nr. 6 i -7, mens Adam Scott, Hideki Matsuyama, Rory McIlroy og Charl Schwartzel er blandt spillerne på 7. pladsen i -6.

Efter første runde førte Camilo Villegas i -8, hvilket var tre slag bedre end de nærmeste forfølgere. En runde i +3 sendte ham dog tilbage til en 15. plads i -5, som han bl.a. deler med Justin Rose.

.
.

Garcia og Spieth missede cuttet
Sergio Garcia burde have vundet sidste år, hvor han førte med ét slag efter 16 huller af finalerunden. Han blev dog nr. 4 efter to afsluttende bogey, og var ét slag fra omspillet, som James Hahn vandt. I år er Garcia ikke med i weekenden, da han sluttede i +4 efter en runde i +1. Cuttet blev par.

Verdensetteren Jordan Spieth gik anden runde i -3, men efter +8 i første runde misser han cuttet i +5.

C More sender direkte, og ugens sendetider kan ses på www.19hul.dk/tv.

Northern Trust Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.