PopulærtDP World TourKjeldsen kæmpede sig (lidt) tilbage men tabte

Kjeldsen kæmpede sig (lidt) tilbage men tabte

Efter en dårlig start fik Søren Kjeldsen kæmpet sig tilbage mod Hideki Matsuyama i anden runde af WGC – Dell Match Play. Det var dog ikke nok, og Kjeldsen tabte 4 & 2.

Kjeldsen tabte første hul til en par. Efter yderligere to bogeys og ingen birdies på de første 8 huller var Kjeldsen 5 ned, og det lignede et stort nederlag mod verdensranglistens nr. 13.

Herefter vandt Kjeldsen dog 9. med en birdie og 10. med en par for at komme til 3 ned. Matsuyama slog i vandet på par-3 hullet 11., og endte med at give hullet, og så var Kjeldsen kun 2 ned.

Matsuyama vandt 12. og 13. hul for at komme 4 op. Kjeldsen vandt 15. hul, men på 16. hul var det slut og Matsuyama vandt 4 & 2.

Efter nederlag til Kevin Kisner i første runde, kan Kjeldsen ikke gå videre, men der er fortsat noget at spille om. Pengepræmierne fordeles efter antal point i turneringen, så alle med 0 point deler f.eks. sidstepladsen, mens alle med 1 point deler pladsen foran dem.

Tidligere på aftenen tabte Thorbjørn Olesen til Kevin Na.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Dell Match Play, leaderboard

WGC – Dell Match Play, stilling i puljerne

WGC – Dell Match Play – puljer og runder som PDF

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk