PopulærtDP World TourKjeldsen kæmpede sig (lidt) tilbage men tabte

Kjeldsen kæmpede sig (lidt) tilbage men tabte

Efter en dårlig start fik Søren Kjeldsen kæmpet sig tilbage mod Hideki Matsuyama i anden runde af WGC – Dell Match Play. Det var dog ikke nok, og Kjeldsen tabte 4 & 2.

Kjeldsen tabte første hul til en par. Efter yderligere to bogeys og ingen birdies på de første 8 huller var Kjeldsen 5 ned, og det lignede et stort nederlag mod verdensranglistens nr. 13.

Herefter vandt Kjeldsen dog 9. med en birdie og 10. med en par for at komme til 3 ned. Matsuyama slog i vandet på par-3 hullet 11., og endte med at give hullet, og så var Kjeldsen kun 2 ned.

Matsuyama vandt 12. og 13. hul for at komme 4 op. Kjeldsen vandt 15. hul, men på 16. hul var det slut og Matsuyama vandt 4 & 2.

Efter nederlag til Kevin Kisner i første runde, kan Kjeldsen ikke gå videre, men der er fortsat noget at spille om. Pengepræmierne fordeles efter antal point i turneringen, så alle med 0 point deler f.eks. sidstepladsen, mens alle med 1 point deler pladsen foran dem.

Tidligere på aftenen tabte Thorbjørn Olesen til Kevin Na.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Dell Match Play, leaderboard

WGC – Dell Match Play, stilling i puljerne

WGC – Dell Match Play – puljer og runder som PDF

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pierceson Coody vandt Panama Ch’ship – to sejre i 14 turneringer

Pierceson Coody vandt The Panama Championship. Hans anden Korn Ferry Tour sejr i blot 14 turneringer Inden finalerunden førte Christopher Petefish i -4 foran Brett...

Thorbjørn blev nr. 4, da Daniel Gavins vandt i Ras Al Khaimah

Daniel Gavins vandt Ras Al Khaimah Championship, hvor Højgaard tvillingerne lå til at spille med om sejren, men Thorbjørn Olesen  blev bedste dansker på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk