PopulærtPGA TourKjeldsen fører på PGA Tour efter fantastisk runde

Kjeldsen fører på PGA Tour efter fantastisk runde

Opdateret: Tredje runde er færdigspillet, og Søren Kjeldsen er nr. 8 inden finalerunden. Han er blot to slag fra førstepladsen, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

Efter en forrygende runde i -8 er Søren Kjeldsen pt. på en delt førsteplads i the Memorial Tournament på PGA Tour!

Her lidt før kl. 20 dansk tid er de førende kun lige begyndt på tredje runde, hvor de kan se et nyt navn blande sig i toppen af leaderboardet.

Kjeldsen begyndte dagen som nr. 43 i -4, men imponerede med ni birdies og en enkelt bogey på 17. hul.

I skrivende stund deler Kjeldsen føringen i -12 med William McGirt efter 11 huller, mens Brendan Steele og Matt Kuchar var i -12 efter anden runde.

Stillingen vil helt sikkert ændre sig i løbet af aftenen. Der er tæt i toppen på Muirfield Village, men Kjeldsen vil formentlig være omkring top-10, når dagen er omme.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk