PopulærtPGA TourKjeldsen fører på PGA Tour efter fantastisk runde

Kjeldsen fører på PGA Tour efter fantastisk runde

Opdateret: Tredje runde er færdigspillet, og Søren Kjeldsen er nr. 8 inden finalerunden. Han er blot to slag fra førstepladsen, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

Efter en forrygende runde i -8 er Søren Kjeldsen pt. på en delt førsteplads i the Memorial Tournament på PGA Tour!

Her lidt før kl. 20 dansk tid er de førende kun lige begyndt på tredje runde, hvor de kan se et nyt navn blande sig i toppen af leaderboardet.

Kjeldsen begyndte dagen som nr. 43 i -4, men imponerede med ni birdies og en enkelt bogey på 17. hul.

I skrivende stund deler Kjeldsen føringen i -12 med William McGirt efter 11 huller, mens Brendan Steele og Matt Kuchar var i -12 efter anden runde.

Stillingen vil helt sikkert ændre sig i løbet af aftenen. Der er tæt i toppen på Muirfield Village, men Kjeldsen vil formentlig være omkring top-10, når dagen er omme.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk