PopulærtPGA TourKjeldsen fører på PGA Tour efter fantastisk runde

Kjeldsen fører på PGA Tour efter fantastisk runde

Opdateret: Tredje runde er færdigspillet, og Søren Kjeldsen er nr. 8 inden finalerunden. Han er blot to slag fra førstepladsen, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

Efter en forrygende runde i -8 er Søren Kjeldsen pt. på en delt førsteplads i the Memorial Tournament på PGA Tour!

Her lidt før kl. 20 dansk tid er de førende kun lige begyndt på tredje runde, hvor de kan se et nyt navn blande sig i toppen af leaderboardet.

Kjeldsen begyndte dagen som nr. 43 i -4, men imponerede med ni birdies og en enkelt bogey på 17. hul.

I skrivende stund deler Kjeldsen føringen i -12 med William McGirt efter 11 huller, mens Brendan Steele og Matt Kuchar var i -12 efter anden runde.

Stillingen vil helt sikkert ændre sig i løbet af aftenen. Der er tæt i toppen på Muirfield Village, men Kjeldsen vil formentlig være omkring top-10, når dagen er omme.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

the Memorial Tournament presented by Nationwide, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk