PopulærtDP World TourKjeldsen slutter midt i WGC feltet

Kjeldsen slutter midt i WGC feltet

Søren Kjeldsen har færdigspillet WGC – Cadillac Championship, hvor han slutter omkring top-30.

Kjeldsen var nr. 33 i +2 efter tredje runde. Han fik en god start på finalerunden med en birdie på 1. hul, som dog blev udlignet af en bogey på 2. hul. Efter birdies på 4. og 8. hul var han -2 efter for-ni og på en 25. plads i par.

På den sværere bag-ni lavede Kjeldsen bogeys på 12. og 14. hul. 18. hul har været dyr for Kjeldsen de første dage med to bogeys og en dobbeltbogey. Han var også lidt i problemer søndag, men kom godt ind og i for en par.

Tre birdies og tre bogeys gav en finalerunde i par. Det placerer ham pt. på en 31. plads i +2, hvilket næppe ændrer sig meget i løbet af aftenen. Han kan dog meget vel rykke et par pladser frem, og komme ind i top-30.

– Spillet var bedre i dag. Jeg slår mange gode slag, som jeg ikke udnytter. Jeg puttede ikke så godt i dag, sagde Søren Kjeldsen til Viasat Golf efter runden.

Inden finalerunden førte Rory McIlroy i -12 foran Dustin Johnson og Adam Scott i -9.

I skrivende stund har Rory McIlroy spillet 5 huller i par, og han fører i -12 foran Bubba Watson, Danny Willett og Phil Mickelson i -8.

Afslutningen kan ses direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk frem til midnat.

11 mio. kroner til vinderen
Efter fire afbud er 47 fra top-50 med i turneringen, hvor 66 af verdens bedste mødes på Trump National Doral i Florida. Brandt Snedeker trak sig efter anden runde, så der er 65 tilbage i feltet.

Der spilles om en præmiesum på hele $ 9,5 mio. svarende til 65 mio. kroner. Heraf får vinderen $ 1,62 mio. svarende til 11 mio. kroner.

WGC – Cadillac Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk