AnbefaletSe Mads Kjeldsen som Happy Gilmore

Se Mads Kjeldsen som Happy Gilmore

Søren Kjeldsen havde sine sønner, Emil og Mads, som caddier under onsdagens par-3 turneringen.

Særligt Mads stjal billedet, da han fejrede et holet putt med en lille bull dance, som det kan ses i denne video (virker desværre kun på computere – og ikke på mobiltelefoner):

Charlotte Kjeldsen har også optaget puttet fra en anden vinkel, og den kan ses på Søren Kjeldsens Facebook side her. På Facebook er der også en video fra 9. hul, hvor Mads løber en æresrunde efter storebror Emil har holet det sidste putt.

Den såkaldte bull dance kendes fra filmen Happy Gilmore, der udkom i 1996. Et klip fra den film kan ses nedenfor:


Boo Weekley gjorde det også under Ryder Cup 2008, hvilket kan ses i denne video:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk