PopulærtDP World TourKjeldsen: - Har ingen holdning til Trump

Kjeldsen: – Har ingen holdning til Trump

Søren Kjeldsen er med i den kommende uges WGC – Cadillac Championship, der spilles på Trump National Doral.

Som navnet antyder, spilles turneringen på en Donald Trump ejet bane. Den kontroversielle amerikanske præsidentkandidat skaber udfordringer i golfverdenen, som forsøger at være upolitisk.

Som deltager har Kjeldsen ingen holdning til Donald Trump, og det faktum at turneringen spilles på én af hans baner. Bortset fra at han konstaterer, at Trump kommer med nogle mærkelige udmeldinger:

– Det har jeg ikke rigtig nogen holdning til. Det er tilfældigvis hans bane, men den politiske del, den går jeg slet ikke ind i. For mig er det en golfturnering, og jeg tager derover for at spille golf, siger Søren Kjeldsen til Golf.dk og fortsætter:

– Han kommer med nogle mærkelige udmeldinger, og indimellem er man i tvivl, om han mener det, eller han gør det for at provokere, men det er ikke mit bord.

Hele artiklen kan læses på Golf.dk her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk