Klubnyt107 nye medlemmer i Horsens Golfklub

107 nye medlemmer i Horsens Golfklub

Det danske golf-Mekka ligger i Østjylland, fastslår klubbens formand.

Horsens Golfklub kunne i 2015 byde velkommen til et rekordstort antal nye medlemmer. Hele 107 nye medlemmer blev det til, og heraf var godt en tredjedel helt nye golfspillere, som har fundet vej ind i klubben via et prøvemedlemskab.

Det høje tal glædede klubbens formand Per Offersen på generalforsamlingen mandag aften.

– Det er fjerde år i træk, at vi formår at øge antallet af nye medlemmer i forhold til året før. Det kræver naturligvis en stor indsats af både ansatte og frivillige, men det er dejligt, når arbejdet virkelig bærer frugt, siger Per Offersen.

– Horsens Golfklub havde ved årsskiftet 1156 medlemmer; heraf 179 som passive. De tal ligner tallene fra de senere år, for selvom der kommer mange nye ind, er der også en naturlig afgang, påpeger Per Offersen.

Per Offersen
Per Offersen

For ham er det logisk, at mange vælger et fuldtids-medlemskab, når de først har snust lidt til sporten.

– Blandt de mange fordele ved golf er, at man både kan spille det både alene og sammen med andre, uafhængigt af niveau. Det eneste reelle minus er vel, at golf er relativt tidkrævende i forhold til f.eks. at løbe en tur, og vi ved, at især mange yngre derfor vælger at investere i løbesko i stedet for golfkøller, siger formanden. Han er på jagt efter flere yngre medlemmer, da gennemsnitsalderen i alle golfklubber – også i Horsens – er stigende disse år.

Først en smagsprøve…

En god måde til at trække flere med til bords er som regel en god smagsprøve efterfulgt af en lækker buffet. Sagt på golfsprog: Først kan interesserede prøve de ni huller på Par 3-banen og dernæst – når prøvesmagningen er blevet til et medlemskab – det store golf-ta’-selv-bord i form af Østjysk Golfring. Det er en menu, der tiltrækker mange nye spillere.

– Belægningen på Par 3-banen er fortsat stigende – det seneste år har stigningen været på otte pct. Samtidig kan vi tydeligt mærke en stor og fortsat stigende begejstring for Østjysk Golfring. Næsten to-tredjedele af vore seniormedlemmer har et fritspilskort til Østjysk Golfring, og det er uhørt højt for fritspilsordninger. Der er da heller ingen andre steder i landet, hvor du som medlem i én golfklub kan spille for en meget lav pris i seks andre golfklubber i lokalområdet. Det er en helt unik mulighed, som med rette er meget populær blandt medlemmerne, og jeg er overbevist om, at stigningen vil fortsætte, siger Per Offersen og sender samtidig en stor tak for samarbejdet til golfklubberne i Juelsminde, Hedensted, Odder, Skanderborg, Himmelbjerget samt Aarhus.

-Jeg tør godt slå fast, at det danske golf-Mekka ligger her i Østjylland, siger formanden.

Besøg klubbens hjemmeside på www.horsensgolfklub.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk