Korn Ferry TourKevin Velo gik ikke de laveste runder, men vandt Astara Golf Championship

Kevin Velo gik ikke de laveste runder, men vandt Astara Golf Championship

Kevin Velo vandt Korn Ferry Tour turneringen Astara Golf Championship presented by Mastercard i Colombia efter omspil.

Torsdag gik Cristobal Del Solar en 57’er i første runde og fredag gik Aldrich Potgieter en 59’er i anden runde på par-70 banen Country Club de Bogota-Pacos. Scores var ikke helt så lave i weekenden, hvor finalerunderne blev spillet på en anden bane, Bogota-Lagos (FC).

Inden finalerunden førte Thomas Walsh med tre slag i -20 foran bl.a. Kevin Velo og Brian Campbell, som begge gik -5 og sluttede på en delt førsteplads i -22. Velo efter en birdie-birdie afslutning, mens Campbell lavede dobbeltbogey på 17. hul inden Kevin Velo vandt med en birdie på første omspilshul.

Thomas Walsh afsluttede med en runde i par og delte 3. pladsen i -20 med Richy Werenski.

Cristobal Del Solar med 57’eren i første runde faldt tilbage til en 31. plads efter +4 i tredje runde, hvor han endda havde en birdie-eagle afslutning, men bl.a. også tre dobbeltbogeys på scorekortet. Han vil ærgre sig over den 75’er, da han fik revanche med i -8 i finalerunden, så han rykkede 26 pladser frem til en 5. plads i -19. Han var bedst i både første og sidste runde, på to forskellige baner.

Aldrich Potgieter blev nr. 20 i -14.

Første top-10 placering på Korn Ferry Tour var en sejr

Det var 26-årige Kevin Velos første Korn Ferry Tour sejr, og også hans første top-10 placering i 30 spillede turneringer.

Astara Golf Championship presented by Mastercard, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk