Korn Ferry Tour57'er i første runde - 59'er i anden runde på Korn Ferry...

57’er i første runde – 59’er i anden runde på Korn Ferry Tour

Torsdag gik Cristobal Del Solar en 57’er i første runde af Astara Golf Championship presented by Mastercard på Korn Ferry Tour og fredag gik Aldrich Potgieter så en 59’er i anden runde på par-70 banen Country Club de Bogota-Pacos i Colombia.

Turneringen spilles på to baner, og efter -5 på Bogota-Lagos (FC) i første runde gik Aldrich Potgieter anden runde på Bogota-Pacos (PC) i -11 efter en eagle, 10 birdies og en bogey.

19-årige Aldrich Potgieter, der som den yngste nogensinde vandt på Korn Ferry Tour for to uger siden, fører i -16 foran Cristobal Del Solar i -15, mens Charles Porter og Ricardo Celia deler 3. pladsen i -13.

Potgieter er nu også den yngste der bryder 60 slag i en turnering under PGA Tour paraplyen, der udover PGA Tour bl.a. også tæller Korn Ferry Tour og PGA Tour Champions. Se video-interview nederst i denne artikel.

Rhein “55” Gibson er forsvarende mester

Rhein Gibson, der er forsvarende mester og har verdensrekorden med en 55’er, er nr. 40 i -7. Tilbage i 2012 gik nu 38-årige Rhein Gibson en 55’er (-16) på River Oaks Golf Club i Oklahoma, USA! Det var en privat runde, men den er anerkendt af Guiness World Records som den laveste runde nogensinde. Gibson lavede to eagles og 12 birdies på par-71 banen, der målte godt 6.125 meter.

Cutgrænsen i Astara Golf Championship blev -6. De to finalerunder spilles på Bogota-Lagos (FC), der er den sværeste af de to baner, så vi skal ikke forvente ligeså lave scores de kommende dage.

Astara Golf Championship presented by Mastercard, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk