PopulærtPGA TourLydia Ko & Jason Day vandt Grant Thornton Invitational

Lydia Ko & Jason Day vandt Grant Thornton Invitational

Lydia Ko & Jason Day vandt Grant Thornton Invitational, der var en mixed holdturnering arrangeret af PGA Tour og LPGA uden dog at tælle til nogen ranglister. Se højdepunkter ovenfor.

Der blev spillet Scramble, Foursomes og tilpasset Four-Ball, hvilket der kan læses mere om nederst i denne artikel under Format.

Inden finalerunden indtog Lydia Ko & Jason Day førstepladsen i -20 foran Nelly Korda & Tony Finau samt Leona Maguire & Lucas Glover i -18.

Og med en runde i -6 vandt Lydia Ko fra New Zealand & Jason Day  fra Australien i -26 foran canadierne Brooke Henderson og Corey Conners i -25 og svenskerne Madelene Sagström & Ludvig Åberg på en 3. plads i -24.

Megan Khang & Denny McCarthy samt Nelly Korda & Tony Finau  delte 4. pladsen i -23.

Format

I første runde spillede man Scramble, hvor begge spillere slog et drive. Man valgte derefter den bedste bold, hvorfra begge slog andetslaget med deres egen bold og sådan fortsatte man.

I anden runde spillede man Foursomes, hvor man hele tiden skiftes til at slå til samme bold. En drivede på de lige huller og den anden på de ulige huller, hvorefter makkeren slog andetslaget.

I tredje og sidste runde spillede man tilpasset Four-Ball. Begge slog et drive, hvorefter man skifter bold og færdigspiller med den bold. Den laveste af de to scores var tællende som holdets score.

The Grant Thornton Invitational var den første mixed hold-turnering arrangeret af PGA Tour og LPGA siden John Daly og Laura Davies vandt den seneste udgave af JCPenney Classic in 1999.

Grant Thornton Invitational, resultat
– alternativ på lpga.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk