23-årige Sam Horsfield vandt sin første Europa Tour sejr i Hero Open, hvor Rasmus Højgaard blev nr. 6. En mindre turnering på Forest of Arden i England med en præmiesum på 1 mio. €, mens verdenseliten spiller om 10,5 mio. $ i WGC – FedEx St Jude Invitational, som også tæller til Europa Touren.

Efter tredje runde førte Sam Horsfield i -14 foran Rasmus Højgaard på en delt andenplads i -13, mens Joachim B Hansen var delt nr. 7 i -11.

Sam Horsfield gik finalerunden i -4 og vandt i -18 foran Thomas Detry i -17. Alexander Björk, Chris Paisley og Oliver Farr delte 3. pladsen i -14.

Rasmus Højgaard var fint med fremme efter -2 på for-ni, men efter +2 på bag-ni med bl.a. en dobbeltbogey på 16. hul og en bogey på 18. hul, så endte det med en runde i par. En lidt ærgerlig afslutning, men en delt 6. plads i -13 er nu stadig et godt resultat.

Rasmus Højgaard – Foto: golfsupport.nl

Joachim B Hansen var rundt i +3, så han faldt tilbage til en 28. plads i -8. 56-årige Miguel Angel Jiménez blev nr. 34 i -7 i sin Europa Tour turnering nr. 707, så den populære spanier har nu rekorden for flest spillede turneringer. En rekord Sam Torrance tidligere havde med 706 turneringer.

Søren Kjeldsen og Benjamin Poke delte 41. pladsen i -6 efter runder i henholdsvis -5 og -1. Thomas Bjørn blev nr. 69 i +2 efter en runde i +6.

Nicolai Højgaard, Thorbjørn Olesen i sit comeback efter et års fravær og Jeff Winther missede cuttet.

I den kommende uge er der igen to tællende turneringer, da US PGA Championship er herrernes første major i år, som desværre er uden dansk deltagelse, da ingen er kvalificeret. I UK Swing spilles English Championship på Hanbury Manor Marriott Hotel og CC.

Hero Open, resultat

Miguel Angel Jiméex fejrer sin Europa Tour turnering nr. 707 under Hero Open 2020 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.