PopulærtDP World TourJon Rahm vandt DP World Tour Championship for tredje gang

Jon Rahm vandt DP World Tour Championship for tredje gang

Jon Rahm vandt DP World Tour Championship, der var sæsonfinalen på DP World Tour, mens Rory McIlroy vandt ranglisten og bonussen på 1 mio. $. Se højdepunkter fra Rahms finalerunde i videoen ovenfor.

Efter tredje runde var Rasmus Højgaard nr. 11 i -6, og med en flot finalerunde i -5 blev han nr. 7 i -11. Thorbjørn Olesen begyndte dagen som nr. 37 i +2, og efter en runde i -3 rykkede han frem til en 30. plads i -1.

Med de resultater blev Rasmus Højgaard nr. 16 på DP World Tour ranglisten, mens Thorbjørn Olesen blev nr. 26.

Rahm vandt sæsonfinalen for tredje gang

Inden finalerunden førte Jon Rahm i -15 foran Matt Fitzpatrick i -14 og Alex Noren i -13, mens Tyrrell Hatton og Rory McIlroy delte 4. pladsen i -12. Syv kunne vinde DP World Tour Rankings, og med 4. pladsen inden finalerunden lå McIlroy til at vinde foran Fitzpatrick, der med en sejr havde gode muligheder for at vinde.

Rahm gik -5 og vandt førstepræmien på 3 mio. $ i -20 foran Tyrrell Hatton og Alex Noren i -18.

Rory McIlroy blev nr. 4 i -16 foran Tommy Fleetwood og Matt Fitzpatrick i -13, mens Rasmus Højgaard delte 7. pladsen i -11 med Adrian Meronk.

Med sejren er Rahm en første der vinder fem Rolex Series sejre. Han var med i sæsonfinalen for fjerde gang, og de første tre gange har han haft sejre i både 2017 og 2019 samt en 4. plads i 2018, så sejre i tre ud af fire er meget imponerende.

MIlroy vandt ranglisten for fjerde gang

Roay McIlroy vandt ranglisten, hvor der var 3 mio. $ til de otte bedste, som deltog i sæsonfinalen.

McIlroy fik 1 mio. $ for at vinde ranglisten svarende til 7,2 mio. danske kroner, mens Ryan Fox får 600.000 $ for at blive nr. 2. Med sejren i sæsonfinalen rykkede Rahm frem som nr. 3.

Det er fjerde gang McIlroy vinder ranglisten, da han også vandt i 2012, 2014 og 2015.

2023 sæsonen begynder med to turneringer i næste uge

Det var den 43. og sidste turneringer i 2022 sæsonen. 2023 sæsonen begynder allerede i den kommende uge med både Joburg Open i Sydafrika og Fortinet Australian PGA Championship i Australien.

DP World Tour Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk