Jon Rahm og hustruen Kelley Cahill er i lørdags blevet forældre til sønnen Kepa. Det har han offentliggjort på Instagram, som det kan ses nedenfor.

– Uden tvivl den største dag i mit liv, skriver Rahm.

Hun var sat til føde den 12. april, dvs. mandag efter Masters, men med den tidlige fødsel kan Jon Rahm nu deltage i Masters, hvor han de seneste tre år er sluttet i top-10.

Verdensranglistens nr. 3 har tidligere sagt, at han under ingen omstændigheder ville gå glip af sit første barns fødsel. Så uanset hvor i feltet han lå, så ville han trække sig fra Masters, hvis hustruen skulle føde.

26-årige Jon Rahm har vundet fem PGA Tour turneringer og seks Europa Tour turneringer samt Hero World Challenge. Og ingen af sejrene har været tællende på begge tours, da han (endnu) ikke har vundet en WGC turnering eller en major.

.
.

Rahm vandt Europa Tourens sæsonfinale og Race to Dubai ranglisten i 2019.

Rahm blev nr. 7 da Masters 2020 blev spillet i november, og før det nr. 9 i Masters 2019 og nr. 4 i 2018. Han debuterede på Augusta National med en 27. plads i 2017, da landsmanden Sergio Garcia vandt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jon Rahm Rodriguez (@jonrahm)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.