PopulærtDP World TourBjørn i top-10 og Kjeldsen i top-20

Bjørn i top-10 og Kjeldsen i top-20

Open de España føres i +1 inden finalerunden, for spillerne har det meget svært på Valderrama. Thomas Bjørn er i top-10 og Kjeldsen i top-20.

For anden dag i træk var Thomas Bjørn rundt i par, hvilket er meget imponerende. Ikke mindst ovenpå en lang skadespause, og han spiller sin blot tredje turnering i år.

Bjørn var endda -2 efter 15 huller med fem birdies og tre bogey inden han desværre lavede to bogeys på de svære afslutningshuller. Efter første runde i +5 er Bjørn dog kun nr. 9 i den samlede stilling.

Søren Kjeldsen var ganske stabil med en eagle og 14 pars på de første 15 huller, så han var også -2 på runden. En bogey på 16. hul og en dobbeltbogey på 17. hul resulterede dog i en runde i +1, så Kjeldsen er nr. 17 i +7.

Mens Bjørn og Kjeldsen rykkede 15 pladser frem, så faldt Thorbjørn Olesen otte pladser tilbage til en 46. plads i +12, da han gik +5.

En score i +12 efter tre runder lyder måske voldsomt, men cutgrænsen var +9. Inden finalerunden deler Kristoffer Broberg og Roope Kakko sidstepladsen i +19.

Mike Lorenzo-Vera
Mike Lorenzo-Vera

Mike Lorenzo-Vera fører i +1
Mike Lorenzo-Vera var rundt i par efter bl.a. dagens eneste eagle på 17. hul, så han fører i +1 foran Joost Luiten, Martin Kaymer og Andrew Johnston i +2.

Ross Fisher og James Morrison deler 5. pladsen i +3, mens Pep Angles og Pablo Larrazábal er nr. 7 i +4.

Kun to brød par i tredje runde
Alex Noren gik dagens suverænt bedste runde i -3, og rykkede 43 pladser frem til en 9. plads i +5. Den eneste anden spiller som var under par i tredje runde var Joost Luiten på den delte amdenplads.

Rafa Cabrera Bello er nr. 13 i +6, Sergio Garica er nr. 17 i +7 og Andy Sullivan nr. 30 i +10.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra Valderrama. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

RC Valderrama Open de España hosted by the Sergio Garcia Foundation, leaderboard

Martin Kaymer
Martin Kaymer

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk