AnbefaletNu er Thomas Bjørn også på Twitter

Nu er Thomas Bjørn også på Twitter

I mandags kom Thomas Bjørn på internettet, da han lancerede sin egen engelsksprogede hjemmeside.

Nu har han også lavet sin egen Twitter side under navnet @thomasbjorngolf, og siden kan ses og følges på www.twitter.com/thomasbjorngolf.

Her kunne man efter finalerunden af Open de España læse, at han havde problemer med ryggen i morges. Han har også lavet dette tweet om, hvordan det var at spille Valderrama i denne uge:

Tidligere i karrieren har Thomas Bjørn ikke været så aktiv i den direkte dialog med medier og fans, men nu kan han således følges på både www.thomasbjorn.com, på Facebook her, på Instagram her og på Twitter her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk