AnbefaletNu er Thomas Bjørn også på Twitter

Nu er Thomas Bjørn også på Twitter

I mandags kom Thomas Bjørn på internettet, da han lancerede sin egen engelsksprogede hjemmeside.

Nu har han også lavet sin egen Twitter side under navnet @thomasbjorngolf, og siden kan ses og følges på www.twitter.com/thomasbjorngolf.

Her kunne man efter finalerunden af Open de España læse, at han havde problemer med ryggen i morges. Han har også lavet dette tweet om, hvordan det var at spille Valderrama i denne uge:

Tidligere i karrieren har Thomas Bjørn ikke været så aktiv i den direkte dialog med medier og fans, men nu kan han således følges på både www.thomasbjorn.com, på Facebook her, på Instagram her og på Twitter her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk