AnbefaletJason Bohn var døden nær, da hjerteanfaldet var alvorligt

Jason Bohn var døden nær, da hjerteanfaldet var alvorligt

Jason Bohn blev ramt af et hjerteanfald i fredags under Honda Classic. I første omgang lød meldingen på, at han var ramt af et mindre hjerteanfald, men det viste sig at være langt mere alvorligt end det.

42-årige Bohn, der er nr. 72 på verdensranglisten, har haft to andenpladser og én tredjeplads i denne PGA Tour sæson.

De seneste uger har han været plaget af forkølelse og bronkitis. Da han under anden runde havde vejrtrækningsproblemer og venstre arm var slappere end normalt, så troede han det var eftervirkninger af det.

– Lægerne reddede mit liv
Efter runden opsøgte han dog lægerne ved banen. De insisterede på, at han tog på hospitalet, og det reddede formentlig hans liv:

– Jeg havde en 99 % blokering i arterien, hvilket de kalder en “enkemager”, sagde Jason Bohn til SiriusXM PGA Tour radio mandag aften.

– Det mærkelige er, at jeg slet ikke havde fornemmelsen af, at det var et hjerteanfald. Lægerne på banen reddede mit liv.

Lægerne lavede en EKG på Bohn, og ville have ham på hospitalet. Jason Bohn sagde til lægerne, at han først ville tage et bad, og så tage på hospitalet senere. De insisterede dog på at køre ham afsted med det samme.

– Lægerne har sagt, at hvis jeg var faldet om på banen, så havde de nok ikke kunnet redde mig, sagde Bohn.

– Den anden bold efter en mulligan er den altid bedste
Bohn er meget vellidt blandt tourkollegaerne og kendt for sin humor.

– Jeg har fået en mulligan, og skal ændre min livsstil. Men jeg ser frem til at komme tilbage på golfbanen, sagde Bohn og uddybede senere:

– Jeg fik en chance mere. Når man tager en mulligan, så er den anden bold altid den bedste.

Det er endnu uvist, hvornår Jason Bohn kan blive udskrevet af hospitalet. I mandagens interview sagde han, at han måske kunne rejse hjem allerede tirsdag. Hvornår han er tilbage på golfbanen må tiden vise, men Bohn mente ikke, at det nødvendigvis kom til at vare så længe.

Hele SiriusXM interviewet kan høres på Soundcloud.com her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk