AnbefaletAndreas Hartø donerer eksklusiv VIP plads – Vil du møde Hartø og...

Andreas Hartø donerer eksklusiv VIP plads – Vil du møde Hartø og Kjeldsen?

Du kan nu møde både Andreas Hartø og Søren Kjeldsen til Andreas Hartøs VIP golfdag i Furesø Golfklub den 10. maj.

Andreas Hartø har nemlig doneret én af de eftertragtede pladser til sin golfdag til NorthSide Charity Challenge, for at støtte de udsatte i Aarhus og de kommende danske golftalenter.

Denne unikke golfoplevelse giver dig mulighed for at: (se hele programmet her)

  • Se Danmarks mest længst-slående golfspiller, Frederik Frost.
  • Hilse på Søren Kjeldsen, som fortæller lidt historier fra Europa Touren og viser hvordan han træner.
  • Spille golf med Andreas Hartø.
  • Støtte udsatte i Aarhus og ECCO Tour talenterne.

Du kan se hele programmet for dagen i den officielle Andreas Hartø invitation her.

Gå til auktionen her.

Hartø forbereder Europa Tour Comeback
Den store golfdag med Andreas Hartø og Søren Kjeldsen er arrangeret af Andreas Hartø for at skabe et økonomisk fundament forud for en lang sæson på den europæiske Challenge Tour.

– Challenge Touren er økonomisk en ret stor udfordring. Året er forbundet med nogle store udgifter, og dette arrangement skal jeg bruge til at sikre mig, at økonomien er i orden inden sæsonen starter, fortæller Andreas Hartø.

– Det er gået over al forventning med salget af pladser, og der er faktisk snart helt udsolgt, uddyber en glad Andreas Hartø.

– Det betyder helt vildt meget for mig, for så kan jeg fokusere 100 % på golfen hele året og på at komme tilbage til Europa Touren, hvor jeg mener, jeg hører til, siger Hartø.

Selvom Andreas Hartø kunne have solgt alle pladser til arrangementet, har han alligevel valgt at donere én af pladserne til NorthSide Charity Challenge og dermed de danske golftalenter på ECCO Touren samt de udsatte og hjemløse i Aarhus.

– NorthSide Charity Challenge er et godt initiativ, og man skal jo hjælpe, når man kan, forklarer Andreas Hartø.

Hvis du ønsker at hjælpe Andreas Hartø i jagten på Europa Tour golf, så kan du kontakte Andreas Hartø på andreashartoe88@hotmail.com for at høre om dine muligheder.

Gå til auktion

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk