PopulærtPGA TourFik hjerteanfald under Honda Classic

Fik hjerteanfald under Honda Classic

Efter anden runde af Honda Classic på PGA Tour beklagede Jason Bohn sig over smerter i brystkassen. Det viste sig at være et mildt hjerteanfald.

42-årige Bohn, der vandt B.C. Open 2005 og Zurich Classic of New Orleans 2010, blev undersøgt at lægerne på banen, som sendte ham afsted til det lokale hospital.

Her kunne man konstatere, at han var ramt af et mildt hjerteanfald. Associated Press skriver, at Jason Bohns tilstand er stabil. Han er dog fortsat indlagt på hospitalet, og man vil lave flere undersøgelser lørdag.

Klarede cuttet, men trukket sig
I samlet +3 klarede Jason Bohn cuttet, men forståeligt nok valgte han at trække sig.

Jason Bohn har kun misset ét cut i de syv turneringer han har spillet i PGA Tour 2016-17 sæsonen. Han er nr. 71 på verdensranglisten og nr. 14 på FedExCup ranglisten efter bl.a. to andenpladser og én tredjeplads i sæsonen.

C More Golf sender direkte fra turneringen. Se ugens tv-guide på www.19hul.dk/tv.

The Honda Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk