PopulærtPGA TourFik hjerteanfald under Honda Classic

Fik hjerteanfald under Honda Classic

Efter anden runde af Honda Classic på PGA Tour beklagede Jason Bohn sig over smerter i brystkassen. Det viste sig at være et mildt hjerteanfald.

42-årige Bohn, der vandt B.C. Open 2005 og Zurich Classic of New Orleans 2010, blev undersøgt at lægerne på banen, som sendte ham afsted til det lokale hospital.

Her kunne man konstatere, at han var ramt af et mildt hjerteanfald. Associated Press skriver, at Jason Bohns tilstand er stabil. Han er dog fortsat indlagt på hospitalet, og man vil lave flere undersøgelser lørdag.

Klarede cuttet, men trukket sig
I samlet +3 klarede Jason Bohn cuttet, men forståeligt nok valgte han at trække sig.

Jason Bohn har kun misset ét cut i de syv turneringer han har spillet i PGA Tour 2016-17 sæsonen. Han er nr. 71 på verdensranglisten og nr. 14 på FedExCup ranglisten efter bl.a. to andenpladser og én tredjeplads i sæsonen.

C More Golf sender direkte fra turneringen. Se ugens tv-guide på www.19hul.dk/tv.

The Honda Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk