PopulærtDP World TourHorschels bold blæste i vandet

Horschels bold blæste i vandet

Spillerne havde det svært under tredje runde af Masters, hvor boldene til tider havde svært ved at ligge stille på greens.

Det nok værste – og mest urimelige – oplevede Billy Horschel på 15. green, hvor hans bold blæste i vandet. Han kom på greenen i tre slag på på par-5 hullet, hvor han havde et birdieputt fra 4 meter.

Efter at have markeret og genplaceret bolden, blev den taget af vinden. Stille og roligt trillede den ned i vandhazarden!

Horschel, der vandt FedExCup’en i 2014, havde ingen anden mulighed end at tage et straffeslag. Han droppede fra næsten samme sted, som han slog sit tredjeslag. Derfra kom han ind og i for en bogey.

– Det er uheldigt. Sådan noget er aldrig sket for mig før. Det er hverken dommernes eller Augustas skyld. Jeg tror golfguderne skylder mig en, sagde Horschel efter runden.

Han gik tredje runde i +1, og er nr. 16 i +4 inden finalerunden.

TV3 Sport 1 og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag fra kl. 20 – 01. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Det kan også ses på svenske SVT.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk