PopulærtDP World TourHaggis, wienerschnitzel og burgere til Masters vinderne

Haggis, wienerschnitzel og burgere til Masters vinderne

Siden 1952 har tidligere vindere af Masters mødtes til den såkaldte Champions Dinner, hvor den forsvarende mester er vært.

Gennem årene har menuen været meget forskelligartet, og der er blevet serveret alt fra haggis til wienerschnitzelburgere samt burgere med pommes frites og milkshakes.

Middagen afholdes tirsdag aften i Masters ugen. Efter sin sejr i 1951 tog Ben Hogan initiativ til middagen, som er blevet afholdt lige siden. Dengang var det dog fredag aften i turneringsugen.

Adgangsbilletten er en Masters sejr. Derudover inviteres formanden og tidligere formænd for Augusta National. Masters Club er det officielle navn på klubben for tidligere vindere, men middagen tirsdag aften kaldes mere uofficielt for Champions Dinner.

I år bød Jordan Spieth på en traditionel Texas Barbecue for de 30 deltagere. 22-årige Spieth er fra Dallas, Texas, og ofte vælges en menu, som værten har et særligt forhold til, eller som er en traditionel ret fra hjemlandet.

Haggis og wienerschnitzel
I 1989 bød Sandy Lyle på haggis, og det var ikke alle, som brød sig om retten med fåreindmad. Nick Faldo, der har vundet Masters tre gange, har bl.a. budt på shepherds pie og fish and chips.

I 1986 serverede Bernhard Langer wienerschnitzel.

Tiger gav burgere, pommes frites og milkshakes
Tiger Woods har vundet fire gange, og efter sin første sejr i 1997, bød han i 1998 på cheeseburgere, sandwiches med kylling, pommes frites og milkshakes. Tiger har også budt på bl.a. sushi, steak og kylling samt fajitas.

Bubba gentog sig selv
Bubba Watson, der vandt i 2012 og 2014, har efterfølgende budt på samme menu ved Champions Dinner. Det er mad som hans mor laver det, derfor valgte han at gentage sig selv.

Bubbas menu har stået på caesar salat efterfulgt af grillet kyllingebryst med grønne bønner, kartoffelmos, majs, makaroni og ost samt majsbrød. Deserten var en confetti kage med vaniliis.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk