PopulærtDP World TourHole-in-one og fire danskere i top-25 efter 3. runde

Hole-in-one og fire danskere i top-25 efter 3. runde

Halvejs lever drømmen om DP World Tour fortsat for en del af danskerne på DP World Tour Tourskolen, mens den for enkelte må være slukket.

Tourskolen spilles over seks runder på Infinitum Golf i Spanien, hvor top-25 og lige får et DP World Tour kort. 156 spillere er med, og efter to runder på Lakes Course (L) og to på Hills Course (H) klarer top-70 cuttet til to finalerunder på Lakes Course.

Tre danskere i top-10, fire i top-25 og ni i top-70

Efter 3. runde fører Filippo Celli i -16 foran Sebastian Garcia og Sebastian Friedrichsen i -14, mens Jonathan Gøth-Rasmussen er nr. 4 i -13. Han begyndte sin runde på 10. hul med en hole-in-one.

Martin Simonsen er nr. 9 i -9 og Jeppe Kristian Andersen, der førte efter første runde, er nu nr. 16 i -8. Oliver Hundebøll gik -5 på Lakes Course og spillede sig ind i kampen, da han nu er nr. 26 i -7.

Hamish Brown og Rasmus Neergaard-Petersen deler 33. pladsen i -6 mens Søren Broholt Lind og Nicolai Kristensen efter -5 på Lakes Course er nr. 49 i -5.

Top-70 og lige klarer cuttet efter 4. runde, og pt. svarer det til en 62. plads i -4 eller bedre.

Morten Ørum Madsen er nr. 99 i -1, så han kan klare cuttet med en god runde mandag.  Derimod ser det meget svært ud for Peter Launer Bæk på 143. pladsen i +5 og umuligt for Joachim B Hansen, der nu er nr. 154 i +13.

John Axelsen, der som nr. 118 på Race to Dubai ranglisten kun lige akkurat mistede kortet, trak sig efter anden runde. Det er tilladt for spillerne, når de føler de har udspillet deres chance, og de kommende dage vil flere trække sig.

Mange DP World Tour vindere i feltet

Der er en række DP World Tour vindere og store profiler i feltet, som enten nu eller tidligere har mistet deres kort.

Af udvalgte placeringer kan nævnes Kristoffer Broberg som nr. 7 i -10, Darren Fichardt er nr. 16 i -8, Renato Paratore nr. 26 i -7, Kiradech Aphibarnrat og John Catlin nr. 33 i -6 mens Gregory Bourdy er nr. 49 i -5.

Thomas Aiken er nr. 76 i -3, Tom Lewis og Joakim Lagergren nr. 88 i -2, Marc Warren og Alexander Levy nr. 99 i -1, Alvaro Quiros nr. 111 i par, Gregory Havret og Jeunghun Wang nr. 121 i +1, Oliver Fisher nr. 138 i +4, Gonzalo Fdez-Castaño nr. 143 i +5 og David Howell nr. 149 i +6.

Q-School Final Stage, leaderboard

David Howell – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk