PopulærtDP World TourJeppe Kristian Andersen fører Tourskolen efter 1. runde

Jeppe Kristian Andersen fører Tourskolen efter 1. runde

Blandet dansk start på DP World Tour Tourskolen, hvor der er danskere i top og bund på Infinitum Golf i Spanien. 156 spillere er med, og efter to runder på Lakes Course (L) og to på Hills Course (H) klarer top-70 cuttet til to finalerunder på Lakes Course.

Det siges, at godt begyndt er halvt fuldendt, men det gælder dog ikke helt på DP World Tour Tourskolen, da den spilles over seks runder. Men det er vigtigt at holde sig fremme, så man på onsdag spiller med om DP World Tour kortene til top-25 og lige. Og efter en dårlig start kan man komme tilbage, men det bliver en lang sej kamp.

På en blæsende dag gik Jeppe Kristian Andersen første runde i -7 på Hills Course, og han fører foran Tapio Pulkkanen, der gik -6 på Lakes Course.

13 danskere er med, og tre af dem er i top-10 med Sebastian Friedrichsen på en 3. plads i -5 og Morten Ørum Madsen er nr. 10 i -4 mens Jonathan Gøth-Rasmussen er nr. 15 i -3 og Martin Simonsen er nr. 29 i -2. De spillede alle Lakes Course i første runde.

Peter Launer Bæk er nr. 51 i -1 (H), Oliver Hundebøll og Søren Broholt Lind deler 73. pladsen i par (L), Nicolai Kristensen er nr. 94 i +1 (H), Rasmus Neergaard-Petersen og Hamish Brown nr. 112 i +2 (L), Joachim B Hansen nr. 131 i +3 (H) og endelig John Axelsen nr. 149 i +6 (L).

Lucas Bjerregaard var 3. reserve, men kom ikke med i feltet, da kun en enkelt spiller trak sig inden starten.

Mange DP World Tour vindere i feltet

Der er en række DP World Tour vindere og store profiler i feltet, som enten nu eller tidligere har mistet deres kort.

Af udvalgte placeringer kan nævnes Kristoffer Broberg og Darren Fichardt på en 15. plads i -3, Joakim Lagergren, Gregory Havret og Marc Warren er nr. 29 i -2, Kiradech Aphibarnrat og Tom Lewis nr. 51 i -1, Gonzalo Fdez-Castaño og Gregory Bourdy nr. 73 i par, Renato Paratore og John Catlin nr. 94 i +1, Thomas Aiken, Jeunghun Wang og Oliver Fisher nr. 112 i +2, Alexander Levy nr. 131 i +3 mens Alvaro Quiros og David Howell deler 140. pladsen i +4.

Q-School Final Stage, leaderboard

Alvaro Quiros – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk