PopulærtPGA TourHideki Matsuyama vandt efter omspil mod Rickie Fowler

Hideki Matsuyama vandt efter omspil mod Rickie Fowler

Med en birdie, birdie afslutning fik Hideki Matsuyama presset Rickie Fowler ud i et omspil ved Waste Management Phoenix, hvor man satte rekord med flere end 600.000 tilskuere. Matsuyama vandt på fjerde omspilshul, da Fowler for anden gang slog sit teeslag i vandet på det korte 17. hul.

Rickie Fowler lignede ellers en vinder, da han havde et birdieputt fra omkring 2,5 meter på 16. hul, hvilket ville have givet ham et forspring på tre slag.

Fowler missede puttet, og på par-4 hullet 17. forsøgte han at drive greenen, men bolden trillede i vandet bag greenen, hvilket resulterede i en bogey.

Matsuyama, der spillede i førerbolden sammen med Fowler og Danny Lee, lavede en birdie på 17. hul, og så var de pludselig lige.

På 18. hul holede Matsuyama et 5,5 meter putt for birdie, inden Fowler lavede birdie fra 3 meter, og i samlet -14 skulle de to i omspil om sejren.

Fowler slog i vandet to gange – niende gang i alt
Omspillet trak ud, da de to delte de første tre huller indtil man kom til 17. hul. Her slog Fowler endnu engang i vandet, men denne gang med en 5-wood. Fowler har altid haft problemer med 17., og det var niende gang i karrieren, at han slog i vandet på 17. hul!

Efter en bogey til Fowler kunne Matsuyama tillade sig at bruge to putts fra 1,5 meter for sejren.

Harris English blev nr. 3 i -12, Danny Lee nr. 4 i -11 og Boo Weekley nr. 5 i -10.

Efter en finalerunde i par sluttede Phil Mickelson på en 11. plads i -8, mens Bubba Watson gik -5 for at slutte på en 14. plads i -7.

Anden PGA Tour sejr til Matsuyama
23-årige Hideki Matsuyama vandt Memorial Tournament i 2014, og sejren var dermed hans anden på PGA Tour.

Derudover har den unge japaner vundet seks gange på Japan Golf Tour i årene 2011 – 2014, og på verdensranglisten rykker han frem som nr. 12 fra en 19. plads i sidste uge.

Flere end 600.000 tilskuere
Waste Management Phoenix Open blev endnu en tilskuersucces med angiveligt 618.365 tilskuere i turneringsugen! Det er et voldsomt stort tal, hvilket vi vender tilbage til i en senere artikel.

Waste Management Phoenix Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk