PGA Tour ChampionsEsteban Toledo vandt efter omspil

Esteban Toledo vandt efter omspil

Esteban Toledo vandt Allianz Championship på Champions Tour efter omspil mod Billy Andrade.

De to sluttede i -11 efter tre runder, og 53-årige Esteban Toledo vandt med en par på tredje omspilshul. Det var hans fjerde sejr på Champions Tour, hvoraf de tre har været efter omspil.

Tom Byrum og Jeff Sluman delte 3. pladsen i -10, Tom Lehman blev nr. 5 i -9, mens Brad Bryant, Colin Montgomerie, John Huston og Doug Garwood blev nr. 6 i -8.

Corey Pavin var på førstepladsen efter de første to runder, men med en finalerunde i +3 sluttede han som nr. 10 i -7 sammen med bl.a. Bernhard Langer.

Allianz Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk