PGA Tour ChampionsEsteban Toledo vandt efter omspil

Esteban Toledo vandt efter omspil

Esteban Toledo vandt Allianz Championship på Champions Tour efter omspil mod Billy Andrade.

De to sluttede i -11 efter tre runder, og 53-årige Esteban Toledo vandt med en par på tredje omspilshul. Det var hans fjerde sejr på Champions Tour, hvoraf de tre har været efter omspil.

Tom Byrum og Jeff Sluman delte 3. pladsen i -10, Tom Lehman blev nr. 5 i -9, mens Brad Bryant, Colin Montgomerie, John Huston og Doug Garwood blev nr. 6 i -8.

Corey Pavin var på førstepladsen efter de første to runder, men med en finalerunde i +3 sluttede han som nr. 10 i -7 sammen med bl.a. Bernhard Langer.

Allianz Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk