PopulærtDP World TourWillett vandt Omega Dubai Desert Classic

Willett vandt Omega Dubai Desert Classic

Danny Willett stod for presset, og vandt Omega Dubai Desert Classic, hvor Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen delte 8. pladsen.

Thorbjørn og Kjeldsen var også på den delte 8. plads efter tredje runde, og med finalerunder i -4 sluttede de side om side i samlet -14, hvilket gav en præmiecheck på € 45.029.

Joachim B Hansen begyndte dagen som nr. 12 efter lørdagens bedste runde i -8, men han faldt langt tilbage efter to dobbeltbogeys på de første 4 huller. Det endte med en runde i +3 og en 40. plads i -6.

Lucas Bjerregaard gik +1, hvilket resulterede i en 45. plads i -5.

Willett vandt efter et godt putt på 18.
Danny Willett førte med et enkelt slag inden finalerunden, og kom to gange foran med tre slag, men mistede også føringen til Andy Sullivan.

Han blev således presset undervejs, og også mod slutningen, hvor han skulle hole et 4,5 meter putt på 18. green for at undgå et omspil.

Willett stod for presset, og holede puttet, så han vandt i -19 foran Andy Sullivan og Rafa Cabrera-Bello i -18. Alvaro Quiros og Byeong Hun An delte 4. pladsen i -16.

Sidste sæson blev Willett nr. 2 på Race to Dubai 2015 ranglisten, og med sejren fulgte en check på € 402.670 svarende til godt kr. 3 mio.

RoryMcIlroy_dubai16-303526McIlroy var blandt dagens bedste
Rory McIlroy gik én af dagens bedste runder i -7, hvilket også Alvaro Quiros, Byeong Hun An og Ashun Wu præsterede.

For McIlroy betød det 15 pladsers fremgang til en 6. plads i -15, som han delte med Henrik Stenson, der var rundt i -6.

Nu går turen til Sydafrika
Det var den sidste af de tre Desert Swing turneringer på Europa Touren, og nu går turen videre til Sydafrika, hvor Tshwane Open spilles fra på torsdag.

Omega Dubai Desert Classic, resultat

AlvaroQuiros_dubai16-303477

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk