Ser man på PGA Tourens kalender fremgår det, at Hero World Challenge spilles i denne uge fra den 3. – 6. december, men den blev aflyst for halvanden måned siden.

Flere læsere har spurgt om turneringen, hvor Tiger Woods er arrangør og vært, ikke bliver sendt på tv. 2020 udgaven af den populære turnering blev aflyst i oktober, hvor vi også skrev om det.

Hero World Challenge skulle spilles på Bahamas, men blev aflyst som følge af COVID-19 udviklingen, og af hensyn for dem der er involveret i turneringen, og dem der opholder sig på det eksklusive Albany resort. Nu ser man frem til at kunne vende tilbage i 2021.

Tiger er vært og arrangører gennem sit TGR Live firma. Hero World Challenge blev fra år 2000 – 2013 blev spillet på Sherwood CC i Californien, men siden 2015 har Albany GC på Bahamas været vært.

18 af verdens bedste deltager i Hero World Challenge, som Henrik Stenson vandt i 2019, mens Jon Rahm vandt i 2018 og Rickie Fowler i 2017.

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.