Den eksklusive Hero World Challenge turnering på Bahamas i december er blevet aflyst som følge af COVID-19.

Hero World Challenge skulle spilles fra den 3. – 6. december, men er aflyst i år som følge af COVID-19 udviklingen. Af en pressemeddelelse fremgår det, at beslutningen er taget som følge af COVID-19 udviklingen og af hensyn for dem der er involveret i turneringen og dem der opholder sig på det eksklusive Albany resort. Nu ser man frem til at kunne vende tilbage i 2021.

Tiger er vært og arrangører gennem sit TGR Live firma. Hero World Challenge blev fra år 2000 – 2013 blev spillet på Sherwood CC i Californien, men siden 2015 har Albany GC på Bahamas været vært.

18 af verdens bedste deltager i Hero World Challenge, som Henrik Stenson vandt i 2019, mens Jon Rahm vandt i 2018 og Rickie Fowler i 2017.

 

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.