PopulærtLPGAHa Na Jang fører efter historisk hole-in-one i sidste uge

Ha Na Jang fører efter historisk hole-in-one i sidste uge

I sidste uge lavede Ha Na Jang en historisk hole-in-one, da hun som den første nogensinde på LPGA præsterede det ultimative slag på et par-4 hul.

Det var på Bahamas, og nu er LPGA rejst videre til Florida, hvor Coates Golf Championship spilles på Golden Ocala Golf Club fra onsdag til lørdag.

Ha Na Jang fører efter en bogeyfri runde i -7 foran Jodi Ewart Stewart, Kim Kaufman, Sei Young Kim, Candie Kung, Kelly Tan og In Gee Chun på en delt 2. plads i -4.

Lexi Thompson begyndte med en bogey på 1. hul, men lavede derefter 6 birdies på de følgende 7 huller for at komme til -5. Det endte dog med en runde i -3, og hun deler 8. pladsen med bl.a. Lydia Ko.

Anna Nordqvist er nr. 29 i -1 og Suzann Pettersen nr. 60 i +1.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 17 – 20 og lørdag fra kl. 21 – 23.

Coates Golf Championship presented by R+L Carriers, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk