DiverseGod sæsonstart af Nanna i Australien

God sæsonstart af Nanna i Australien

Ladies European Tour sæsonen begynder på New Zealand i næste uge, og som optakt deltager Nanna Koerstz Madsen i ALPG turneringen Oates Victorian Open i Australien.

Efter første runde i -1 er Nanna Koerstz Madsen på en delt 2. plads.

Hele otte spillere deler 2. pladsen, og de er tre slag efter Georgia Hall, der fører i -4.

Der deltager en række velkendte navne, og lidt overraskende er Karrie Webb g Laura Davies langt tilbage i feltet på en 62. plads i +4.

Turneringen spilles over fire runder med en præmiesum på AUD $ 300.000 svarende til omkring kr. 1,45 mio. Der spilles på to baner, så scores kan ikke helt sammenlignes efter første runde.

Oates Victorian Open, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk